Podna kada za ispust sive vode p-101 small basic

Podna kada za ispust sive vode p-101 small basic

Podne kade za spust sive vode od p-steela jedan su od glavnih proizvoda sustava za ispiranje Camper Cleana, zbog čega smo ove komponente posvetili višegodišnjem istraživanju, dostižući razvoj pouzdanog, higijenskog i izvedbenog proizvoda.
Proizvod je u cijelosti izrađen od AISI 304 nehrđajučeg čelika, materijala koji, za razliku od cementa i staklenih plastika, ne apsorbira kiseline i mraz, a time se ne razgrađuje.
Posebna konstrukcija znači da bušotine mogu biti dprilagođeni čak i za turističkih autobusa bez oštećenja ili deformacije. Nadalje, široka mreža s centralnim odvodnim kanalom jamči bolje čišćenje površine koju udara otpadna voda.
Svaka podna kada opremljena je sifonom koji se može pregledati i koji jamči odsutnost loših mirisa.
Rad na niskim temperaturama jamči dodatno ICE sustav protiv smrzavanja, što ga čini idealnim proizvodom za planinska odmarališta. To se sastoji od grijaćeg kabla koji će održavati minimalnu temperaturu učinkovitosti kako bi se spriječilo stvaranje leda i lomljenje cijevi.
Podne kade su također opcionalno dostupne bez sustava samočišćenja (bez mlaznica), opcija koja oduzima ručno čišćenje ispušne površine.

Podna kada s središnjim odvodnim kanalom za kampere i autobuse opremljene su sifonom s mogućnošću nadgledanja, okvirom za podizanje i podesivim stopalima za izravnavanje i opremljenim sustavom za pranje samočišćenja. Podne kade su također opcionalno dostupne bez sustava samočišćenja (bez mlaznica), opcija koja podrazumijeva ručno čišćenje površine za pražnjenje.

Model

p-101

Podna kada sa sustavom samočišćenja od nehrđajućeg čelika

tehničke karakteristike

Materijal

Nehrđajući čelik AISI 304

Dimenzije

Dužina 100 x Širina 110 x Visina 40 (cm)

Debljina

3 mm

Sifon

Ø 125 mm

Mlaznice od nehrđajučeg čelika

Br. 7

Kompatibilni stupići

S-209, S-210

Vodeni priključak

1”

optional

p-101-ice

Sustav grijanja za niske temperature

p-101-c

Sustav zatvaranja s ventilom za odvajanje kišnice od otpadnih voda

p-101-cov

Pokrivač